4. dobrodelni golf turnir / 2013 | Dobrodelnost

Zbrali rekordnih 42.950 eurov!

Malce oblačno, a zato nič manj pozitivno petkovo jutro, je pisalo 27. junij 2014, dan, ki je oznanjal dobra dela, dobro voljo in veliko posluha za humanitarnost. Minuli petek se je v sodelovanju s skupino Anze’s Eleven odvijal že 4. dobrodelni in tradicionalni golf turnir Anžeta Kopitarja, katerega glavni pokrovitelj je bila Skupina Interblock in njen lastnik, Joc Pečečnik.

Dogodek se je odvijal pod sloganom »PLAY LIKE A CHAMPION« in z zbranimi sredstvi, ki so letošnje leto dosegla rekordni znesek, kar 42.950,00 EUR, omogočil projekt 'Omogočimo sanje' pod okriljem Ustanove Rdeča Žoga v izvedbi Zveze prijateljev mladine ter projekta nakupa ročne proteze za Tonija iz Senovega in Sašota iz Vipave pod okriljem Soče – Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta RS.

V vihtenju golf palice se je preizkusila zanimiva družba, ki so jo oblikovala znana imena iz sveta športa, med drugimi tudi nekdanja smučarska šampiona Jure Košir in Bojan Križaj ter nekdanji smučarski skakalec Primož Ulaga, aktualni in nekdanji hokejisti Tomaž Vnuk, Marcel Rodman, Boštjan Goličič, David Rodman, Žiga Jeglič in Andrej Tavželj ter številni gospodarstveniki in mnogi drugi. Vrhunec dogodka se je zgodil, ko se je uradnemu odprtju turnirja pridružil Predsednik Republike Slovenije, Borut Pahor in tako tudi sam podprl ta izjemen humanitaren projekt.

Posebna zahvala Jocu Pečečniku in njegovi skupini Inteblock, vsem igralcem in sodelujočim ter pokroviteljem: Akrapovič, Riko Hiše, Plastika Skaza, Star Travel, Pro-vizija, Postojnska jama, Blažič, robni trakovi, Roto, Siliko, Dat-Con, Eligo Bled, Lotrič meroslovje, Kirurgija Bitenc, MKL systems, Kovis, Modri Val, Gostinstvo Jezeršek, Merit International, Cvetličarna Omers in Tope Group, da so pripomogli k uresničitvi tega projekta, za njihov doprinos in posluh za sočloveka, saj brez njih besede ne bi postale dejanja.

 

Foto: Interblock